Collé Rental & Sales in Beeld
De machines van Collé Rental & Sales kom je overal tegen. Van een eenmalige inzet t/m de inzet bij een langdurig en omvangrijk project. Elk project heeft zijn eigen specifieke kenmerken en is daardoor uniek. Zo uniek dat we dat graag met u willen delen. Uiteraard spelen machines van Collé Rental & Sales ook een rol.

Noord/Zuidlijn Amsterdam
De Noord/Zuidlijn gaat Amsterdam-Noord met Amsterdam Zuid verbinden. De metro biedt een alternatief voor de vaak overvolle trams en bussen. In de binnenstad is geen plaats voor nog meer trams en bussen. Onder de grond is wel ruimte. De metrolijn zal per dag 185.000 reizigers snel, veilig en comfortabel dwars door het centrum van Amsterdam vervoeren. Met de komst van de Noord/Zuidlijn wordt de reistijd van Noord naar Zuid teruggebracht tot slechts 16 minuten.

Collé Rental & Sales levert diverse machines voor het realiseren van dit omvangrijke traject. In onderstaand overzicht vindt u meer informatie over een specifiek onderdeel van het project, uiteraard met machines van Collé Rental & Sales.

Boorders Noord-Zuidlijn Amsterdam bereiken Noortje
Na anderhalve week hakken en slijpen hebben de boorders boormachine Noortje bereikt. Haar grijze graafwiel wordt na 17 maanden weer langzaam zichtbaar vanuit station Rokin. Het duurt nog enkele dagen voordat Noortje al haar tanden en beitels laat zien.

 

Boor Noortje Noord/Zuidlijn uitgehakt in station Rokin
Na anderhalve week hakken en slijpen hebben de boorders van de Noord/Zuidlijn boormachine Noortje bereikt. Haar grijze graafwiel is na 17 maanden weer zichtbaar vanuit station Rokin.

 

Time lapse uithakken boor Noortje in station Rokin
Time lapse van anderhalve week hakken en slijpen van de boorders van de Noord/Zuidlijn tot zij op 1 februari 2012 boor Noortje bereikten. Haar grijze graafwiel is na 17 maanden weer zichtbaar vanuit station Rokin.