Graydon Nederland verklaart Collé Rental & Sales financieel gezond
Graydon Nederland verklaart Collé Rental & Sales financieel gezond

Graydon Nederland heeft Collé Rental & Sales beloont met het financieel gezond certificaat. Met deze certificering behoort Collé tot een select gezelschap. Slechts 3% van de Nederlandse bedrijven komt hiervoor namelijk in aanmerking.

Wat houdt het Graydon Financieel gezond certficaat in?
Voor u betekent dit dat u zaken doet met een bedrijf dat financieel gezond is. Van de 2 miljoen bedrijven in Nederland zijn er in totaal ruim 60.000 bedrijven die aan de strenge criteria voldoen. Deze criteria zijn een mix van omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag van het bedrijf. Bij Collé Rental & Sales zijn al deze punten dus ruim op orde!

Zaken doen met Collé Rental & Sales betekent dus veilig zaken doen met een betrouwbare partner. Dat dit punt voor u belangrijk is bij de keuze naar een partner op het gebied ven verhuur en/of verkoop van machines en meer spreekt voor zich!

Graydon Certificaten
Colle Rental & Sales opereert onder verschillende firma's. Deze firma’s zijn apart gecertificeerd door Graydon. Hieronder kunt u het certificaat van Collé Machinehandel en Collé Verhuur bekijken.

Collé Machinehandel B.V.Colle Verhuur B.V.
Uw partner op het gebied van verkoop, inruil, occassions en lease.uw partner op het gebied van verhuur en service
Graydon, Financieel gezond, Colle Rental en Sales, Colle Machinehandel, Colle Sittard, Colle Utrecht, Colle Eemshaven, Colle NederlandGraydon, Financieel gezond, Colle Rental en Sales, Colle Verhuur, Colle Sittard, Colle Utrecht, Colle Eemshaven, Colle Nederland
Bekijk het Graydon certificaat van Collé Machinehandel B.V.Bekijk het Graydon certificaat van Collé Verhuur  B.V.